Home Kultúráról 66 éves korában elhunyt Gregor József operaénekes!

66 éves korában elhunyt Gregor József operaénekes!

0
66 éves korában elhunyt Gregor József operaénekes!
Gregor József életének 66. évében hunyt el!

Rossz napok járnak ránk! Az MTI délutáni híreként kellett megtudnunk, hogy „Elhunyt Gregor József operaénekes! A Kossuth- és Liszt-díjas kiváló művészt 66 éves korában, pénteken érte a halál. A hosszan tartó, súlyos betegségben szenvedő művész pénteken délelőtt vesztette az eszméletét, s pénteken délután hunyt el.”

Gregor József egyike volt azon személyeknek, akik vélhetőleg tudtukon kívül, de nagy hatással voltak, vannak az életemre, viselkedésemre, személységemre. Éppen ezért a halálát hozó hír, mélyen megrendített. Ezzel a pár sorral csak elköszönni tudok tőle, és eleget tenni önön magamnak, hogy leírom, a mindenki által ismert és elismert Gregor József művész mivoltán túl, számomra a nyilvánosság előtt – velem összefüggésben – ismeretlenül elhangzott néhány mondata évek óta, az életpályám egyik legbecsesebb elismerésként maradt meg bennem.

Halálhíre kapcsán édesapám egyik bölcs gondolata fogalmazódott meg bennem, mely szerint „Ne azon szomorkodjunk, hogy vége lett, hanem annak őrüljünk, hogy megtörténhetett!”, ami itt azt jelenti, hogy a világ csodái közé tartozik, hogy benne újra és újra, ilyen nagyszerű emberek születnek, és élnek közöttünk!

Néhány mondata meghatározó hatással volt személységem alakulására!

 

Grand Ph.D Palotás János


…vissza a listához
reklám helye