Home Egyéb kategória MERT KELL EGY KIS HUMOR IS A VÁLASZTÁSOK KÖZELEDTÉVEL

MERT KELL EGY KIS HUMOR IS A VÁLASZTÁSOK KÖZELEDTÉVEL

0
MERT KELL EGY KIS HUMOR IS A VÁLASZTÁSOK KÖZELEDTÉVEL

Az írásom ajánlása

Azoknak, akik nem értik, hogy miként lehetnek még olyan, a hazánkban élő állampolgárok, akik komolyan hiszik, hogy Orbán Viktor a magyar történelem egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb politikusa, aki minden pillanatát arra fordítja, hogy jobbítsa minden magyar ember életét.

Az alábbi írás humor, nem kíván senkit sem megsérteni, ezért kifejezetten nem ajánlott a FIDESZ-KDNP elkötelezett szavazóinak.

Az alábbi írások valós történéseken alapszanak.

  • A McDonald’s drive kisablakánál a barátom egy ezressel fizetett. A fizetendő összeg 910 forint lett volna, úgyhogy adott még egy 10 forintost is az ezres mellé. Erre azt mondja a pénzt átvevő munkatárs, hogy túl sokat adott. Mondta, hogy persze, de így egyszerűbb száz forintot visszaadnia, mint kilencvenet. Nagyot sóhajtott a munkatárs, és hozta az üzletvezetőt, aki kérte, hogy ismételje meg, mit szeretne. Miután elmondta az üzletvezetőnek, az visszaadta a barátom 10 forintját, és közölte vele, hogy ők ilyesmit nem csinálhatnak. Ezután a kisasszony visszaadott még 90 forintot, kis érmékben. 
  • Egy ismerősömnél a garázsajtó nyitóját kellett javíttatni. A mester azt mondja, nem elég nagy a motor az ajtóhoz. Az ismerősöm elgondolkodott, majd mondta a szerelőnek, hogy az a nyitó a jelenleg kapható legerősebb, 1/2 lóerős motor van benne. A szerelő megrázta a fejét és azt mondta, ide egy 1/4 lóerős kell. Az ismerősöm mondta neki, a 1/2 lóerős erősebb, mint a 1/4 lóerős. Deeehogy, mondja a szerelő, a négyes erősebb, mint a kettes!
  • Erdő veszi körbe a várost, ahol a barátom lakik. Az egyik szomszédja felhívta az önkormányzatot, hogy távolítsák el az “őzek kereszteznek” táblát, mert már annyit elütöttek, hogy az a hely nem jó arra, hogy itt járjanak át az állatok. 
  • A barátom leánya lement a lakásuk közelébe lévő Taco Bell nevű mexikói gyorsétterembe és rendelt egy Tacot. Mondta a pultosnak, hogy minimális salátát kér. A meglepő válasz szerint: “Nekünk csak jéghegysalátánk van”. 
  • A repülőtéren, a biztonsági kapunál kérdezi a biztonsági alkalmazott, tett-e valaki valamit a csomagjába a tudta nélkül. Mondja az utazó, hogy honnan tudná, ha egyszer a tudta nélkül tette bele azért, hogy Ő ne tudjon róla? A biztonsági alkalmazott elmosolyodott. “Pont ezért kérdezzük.”
  • A sarki gyalogos rendőrlámpa csipog, ha biztonságosan át lehet menni. Az ismerősöm egy kicsit alulexponált szomszédjával állt ott, aki megkérdezte tőle, hogy minek csipog a lámpa. Az ismerősöm megmagyarázta neki, hogy ha csipog, akkor a látássérültek tudják, hogy zöld a lámpa és biztonságosan mehetnek. A kolléga megdöbbenve kérdezte “Mi az, hogy vakok is vezetnek??” Az illető állami alkalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumában.
  • Egy márkaszervizben volt a barátom a feleségével, hogy elhozzák a barátom kocsiját. Mondja neki a szerelő, hogy sajnos bent van a kulcs, és az ajtó bezáródott, amikor becsapta. Úgyhogy nagy szakértelemmel próbálta a zárat kinyitni, miközben a barátom a másik oldalról figyelte, hogy mit csinál. A barátom ösztönösen megpróbálta kinyitni az ajtót az Ő oldalán, és az kinyílt. Figyelj – mondta a szorgalmasan dolgozó szerelőnek – ez nyitva van! A válasz: Tudom, azt már kinyitottam!

Legyetek résen, amikor azon morfondíroztok, hogy elmenjetek-e szavazni! Ezek közöttünk járnak, sokan vannak és szavaznak!

Budapest, 2021. május 27.

Palotás János

PJ fotó

Egy kis extra tőlem!

Egy barátom mesélte a minap, hogy nemrégen elment és feljelentette önmagát „rémhírterjesztés” miatt. Az Ügyészség elutasította a feljelentést, de a barátom élt a magánvád lehetőségével, és bíróságra vitte a dolgot. A Bíró is fel akarta Őt menteni, de Ő bűnösnek vallotta magát, és ragaszkodott ahhoz, hogy a Bíróság elmarasztalja. A bíró végül próbára bocsátotta!

Amikor megkérdeztem tőle, hogy mi volt az a rémhír, ami miatt ezt kellett tennie, azt válaszolta, hogy egy este baráti körben, több pohár ital után azt mondta, hogy „A 2022-es választást követően is Orbán Viktor marad a miniszterelnök!”.